InstallatieBalie Technische Groothandel Image title Image title

Wiha E-schroevendraaier speedE nu met € 20,- Cash Back

dinsdag 6 november 2018

Profiteer tot eind dit jaar nog van € 20,- Cash Back op de aankoop van de Wiha SpeedE schroevendraaier.

Wiha SpeedE Cash Back ActieAlle klanten die een Wiha SpeedE hebben aangeschaft of er een aan willen schaffen kunnen momenteel profiteren van € 20,00 cash back bij het registreren van hun SpeedE op my.wiha.com. Tevens wordt de garantieperiode na registratie verlengt met 1 jaar. Wees er snel bij want de cash back actie is geldig t/m 31-12-2018.
Stel je voor: een schroevendraaier waarmee je dubbel zo snel kunt werken. Een elektrische schroefhulp, die je het lastige schroeven uit handen neemt, maar die je wel met gevoel de schroef laat vastdraaien. Te goed om waar te zijn? Echt niet.
Wiha speedE display
De eerste E-schroevendraaier van Wiha
Een elektrische schroefhulp, die de professional het lastige schroeven uit handen neemt, maar hem wel met gevoel de schroef laat vastdraaien. Ideaal voor draadschroeven en gevoelige schroefklussen. Geen twijfel over mogelijk: speedE® is een echte revolutie voor iedereen die met een schroevendraaier werkt. Met speedE® bent u sneller, efficiënter en gezonder onderweg.

Eén gereedschap, vele voordelen
Sneller, efficiënter, gecontroleerder: speedE® is een klein wonder aan voordelen, waarvan iedereen in zijn dagelijkse werk profiteert. En, zoals alle Wiha gereedschappen, is speedE® ergonomisch voorbeeldig vormgegeven – niet voor niets aanbevolen door artsen en fysiotherapeuten van de AGR. Dit is dan ook de reden waarom de Wiha speedE® winnaar is geworden van de Eisen Innovatie Award 2018.
Winnaar Eisen Award 2018 Wiha SpeedE
3 steps in 1 move
Slim tijd besparen! Met de speedE® voer je drie stappen uit in één beweging en ben je minstens dubbel zo snel als met een gangbare schroevendraaier.
  • Snel, elektrisch indraaien
  • Automatische materiaalbeschermingsfunctie bij 0,4 Nm
  • Handmatig fixeren met volledig gevoel
Meer tempo bij elke schroefklus
Bedrijfsmatig of particulier , service en onderhoud of werken aan spanningvoerende delen: het maakt niet uit op welk gebied – speedE® bewijst zich als het ideale gereedschap voor praktisch elke schroefklus. Kwetsbare schroefverbindingen, lange schroeven of extreem veel schroeven: met de E-schroevendraaier werkt elke professional veel sneller.

Overzicht
Kijk hier voor meer informatie en mogelijkheden
Wiha speedE sets
Aan het laden
Aan het laden
WhatsApp chat