InstallatieBalie Technische Groothandel Image title Image title

Wago introduceert de nieuwe TOPJOB S rijgklem met hendel

woensdag 29 augustus 2018
(R)EVOLUTIE: de nieuwe WAGO TOPJOB® S rijgklemmen met bedieningshendel of drukknop

Bedieningsgemak met de nieuwe TOPJOB® S rijgklemmen

De serie TOPJOB® S rijgklemmen van WAGO is uitgebreid met twee nieuwe bedieningsvarianten: met een bedieningshendel of drukknop. WAGO biedt met de twee nieuwe rijgklemvarianten de mogelijkheid om aders gereedschaploos te monteren.
Wago TopJob S rijgklem met hendel
De nieuwe WAGO TOPJOB® S-rijgklemmen met hendel, worden dankzij de bedieningshendel volledig met de hand bediend. De hendel blijft in geopende positie omhoog staan. Hierdoor heeft u beide handen vrij voor het aansluiten van zelfs moeilijk te buigen geleiders met grote aderdoorsneden. De rijgklemmen met hendel zijn verkrijgbaar in de nominale doorsneden 2,5 mm², 6 mm² en 16 mm². en zijn als 2- en 3-draads varianten verkrijgbaar. Hierbij is de veldzijde met hendels uitgerust, terwijl voor de interne bedrading de drukknop of bedieningsopening voor de aansluiting beschikbaar zijn.

De nieuwe WAGO TOPJOB® S-rijgklemmen met drukknop kunnen eenvoudig worden geopend door het indrukken van de oranje kleurige drukknop. De WAGO doorgangsklemmen met drukknop zijn beschikbaar voor doorsneden van 0,14 tot 25 mm² en zijn verkrijgbaar als 2-, 3-draads en, afhankelijk van de grootte, ook als 4-draads versie.

Alle WAGO TOPJOB® S-rijgklemmen hebben push-in-veerklemtechnologie, ongeacht of ze een bedieningsopening, drukknop of bedieningshendel hebben. Naast massieve geleiders kunnen ook fijnaderige geleiders met adereindhulzen direct worden aangesloten. Daarnaast kunnen bij de nieuwe klemmen gewoon de TOPJOB® S-verbindingsbruggen worden gebruikt en zijn ze met de WAGO SMARTprinter eenvoudig te markeren.
Wago TopJob S rijgklemmen overzicht

In één oogopslag:
  • Het meest uitgebreide programma rijgklemmen.
  • Keuze uit 3 bedieningsvarianten: bedieningshendel, drukknop of bedieningsopening.
  • Push-in technologie voor directe invoer van massieve, meeraderige en fijnaderige geleiders met adereindhulzen.
  • Gereedschaploze bedrading mogelijk (veldzijde).
  • Voor alle varianten kunnen de TOPJOB® S-verbindingsbruggen worden gebruikt.
  • Eenvoudig markeren met de WAGO SMARTprinter.
Op de Elektro Vakbeurs te Hardenberg (van 11 t/m 13 september 2018) en de WOTS in Jaarbeurs Utrecht (van 2 t/m 5 oktober 2018) kunt u kennis maken met de revolutionare rijgklemmen van WAGO. Kom een gratis sample afhalen!

*Leverbaar vanaf september 2018
Aan het laden
Aan het laden
WhatsApp chat