InstallatieBalie.nl is dé technische groothandel voor zelfstandige ondernemers 

Welkom op InstallatieBalie.nl, dé technische groothandel voor de regionale installateur. InstallatieBalie.nl is in 2017 voortgekomen uit een fusie van twee technische groothandels in Oss en Den Haag met samen 40 jaar expertise. Hierdoor weten wij wie onze klanten zijn en wat zij nodig hebben. Wij willen een partner zijn voor zelfstandige ondernemers en ondernemers met tot vijf man personeel in de buitendienst die actief zijn in de installatietechniek en elektrotechniek. In ons ruime assortiment vind je alle materialen die jij nodig hebt om je werk te kunnen doen: van kabels tot gereedschap en van verlichting tot al het mogelijke schakelmateriaal. Kortom: Alles wat jij als ondernemer in de sectoren bouw en industrie en bouw en installatie nodig hebt om professioneel je werk te kunnen doen, vind je bij ons.

 De digitale technische groothandel bij jou om de hoek 

Op onze website kun je eenvoudig alle producten vinden die jij nodig hebt om je werk te kunnen doen. Naast het ruime assortiment dat je op onze website vindt, kun je altijd terecht in één van onze vestigingen: Technische groothandel Den Haag, technische groothandel Oss en technische groothandel Venray. Met onze fysieke balies, regionale oriëntatie en onze website zijn wij als groothandel de partner voor de (regionale) zelfstandige ondernemer in de techniek. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een uitgebreid en lokale voorraad, expertise en technisch advies op maat. Want onze medewerkers zijn niet alleen vriendelijk, zij zijn tevens specialist op het gebied van installatietechniek.

Meer dan een technische groothandel alleen

Hoewel je op onze website of aan één van onze vestigingen door het land goed zit voor al je materialen, zijn we meer dan een technische groothandel alleen. Wij geloven dat wanneer we elkaar vertrouwen, we sterker zijn. Je wilt toch niet alleen een nummertje in ons bestand zijn? Wat jij wil zijn goede producten, technisch advies op maat, een goede bak koffie en een lach op z’n tijd. Kortom: Een relatie op basis van vertrouwen.

Waarom kiezen voor installatiebalie.nl?

Je kunt bij ons altijd terecht voor technisch advies op maat, we zijn iedere werkdag tussen 07.00 en 17.00 uur bereikbaar. Natuurlijk kun je ook onze balies in Den Haag en Oss (open van 07.00 tot 17.00) of onze balie in Venray (open van 08.00 tot 17.00) bezoeken. We hebben een ruime, lokale voorraad waardoor je vaak direct de benodigde producten kunt afhalen. Liever bestellen? Voor 19.00 besteld is de volgende werkdag bezorgd!

Dus wil jij profiteren van lage prijzen, goede service en een groot gebruiksgemak? Maak dan direct een account aan!


Aan het laden
Aan het laden
WhatsApp chat