InstallatieBalie.nl is een nieuwe technische groothandel met een al bijna even nieuwe manier van werken. De combinatie van onze verkoop aan de balie en online via de webshop zorgt voor service, vakkennis en dienstverlening zoals u van oudsher aan de balie gewend bent. Maar tegen scherpere prijzen, omdat we door een efficiënte manier van werken zowel aan de balie als in de webshop lage internetprijzen kunnen hanteren. InstallatieBalie.nl staat niet voor niks voor: helder en direct, de beste in prijs en altijd dichtbij!


Geen omwegen en ingewikkelde handelingen maar gelijk kiezen uit een breed en overzichtelijk online aanbod, betalen, ophalen of laten bezorgen en aan het werk om van uw opdrachtgever een tevreden klant te maken!

Wij zijn een kleine, flexibele en efficiënte organisatie met een uitgekiend evenwicht tussen online dienstverlening en service aan onze afhaalbalies, dat betaalt zich vanzelfsprekend uit in de beste prijs voor onze klanten.

Via computer, laptop, tablet en telefoon heeft u ons altijd binnen handbereik om bestellingen 24x7 door te geven, door onze voorraad en werkwijze staat uw bestelling in no time dichtbij en compleet voor u klaar.

Aan het laden
Aan het laden
WhatsApp chat