Je bent een regionale ondernemer, net als wij

Je doet het liefst zaken met mensen die de tijd nemen om naar je te luisteren. Je wil geen nummertje zijn. Wat je wél wil is deskundig advies, een goede bak koffie en een lolletje op z’n tijd. Kortom, je wil een relatie op basis van vertrouwen.

Als we elkaar vertrouwen zijn we sterker

Net als jij willen we niet meegaan in de race naar constant lagere kosten en hogere winsten. Wij hebben geen gigantische vloot bestelbussen of een leger aan inkoopmanagers. Wat we wel hebben, is passie voor ons vak en een oprechte gedrevenheid om anderen te helpen.

InstallatieBalie.nl: De technische groothandel voor zelfstandige ondernemers

Op basis van deze filosofie is zijn we in 2017 begonnen met InstallatieBalie.nl. We richten ons op de zelfstandige, regionale installateur met 1 tot 5 man personeel. We komen niet uit de lucht vallen: het is een doorstart van 2 technische groothandels in Den Haag en Oss met gezamenlijk bijna 40 jaar ervaring. We weten wie onze klanten zijn en wat ze nodig hebben. Met Oosterberg als logistieke partner kunnen wij u meteen vanaf de start een breed assortiment aanbieden.

Gewoon goede service...

  • Ruime lokale voorraad, direct af te halen aan de balie

  • Altijd direct deskundige hulp. Geen keuzemenu’s, lange wachtrijen of gedoe met klantnummers

  • Elke werkdag bereikbaar van 7:00 tot 17:00 via telefoon, mail, whatsapp, chat of gewoon aan de balies in Den Haag, Oss, Venray, Terneuzen, Goeree en het Westland (open tot 17:00)

  • Voor 17:00 besteld is volgende werkdag bezorgd

...en een beetje extra

  • InstallatieBalie.nl 12 uurtje: Elke werkdag een grappig filmpje via whatsapp om met een goed humeur aan de tweede helft van de dag te beginnen

  • InstallatieBalie.nl SOS service: als je in de knel komt op de bouwplaats trekken we gewoon iemand achter zijn bureau vandaan om het langs te brengen. Met een beetje geluk heb je het binnen een uur.

InstallatieBalie.nl: op ons kun je bouwen.


Geen omwegen en ingewikkelde handelingen maar gelijk kiezen uit een breed en overzichtelijk online aanbod, betalen, ophalen of laten bezorgen en aan het werk om van uw opdrachtgever een tevreden klant te maken!

Wij zijn een kleine, flexibele en efficiënte organisatie met een uitgekiend evenwicht tussen online dienstverlening en service aan onze afhaalbalies, dat betaalt zich vanzelfsprekend uit in de beste prijs voor onze klanten.

Via computer, laptop, tablet en telefoon heeft u ons altijd binnen handbereik om bestellingen 24x7 door te geven, door onze voorraad en werkwijze staat uw bestelling in no time dichtbij en compleet voor u klaar.

Aan het laden
Aan het laden
WhatsApp chat