Wandgoot bodemprofiel BR65 PVC 130mm BR6513019016

Art nr. 156701
Producent: TEHALIT
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
€ 55,00
prijs per 2 meter
excl. BTW
Bekijk staffelkorting
2 meter
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Download PDF Toevoegen aan verlanglijstje

Benieuwd naar onze zakelijke prijzen?

Maak account aan
"We zijn er voor de zelfstandige installateurs"
Melvin van InstallatieBalie.nl
Omschrijving
BR65 - wandgootsysteem van Tehalit
BR65 is een strak afgewerkt kunststof wandgootsysteem dat qua vormgeving en afmetingen het beste te vergelijken is met het stalen wandgootsysteem BRS dat ook maatvoering 65 mm heeft. Het grote voordeel van BR65 ten opzichte van staal is het lagere gewicht en de veel snellere verwerking. BR65 bevat een nieuwe lijn met hulpstukken en is volledig compatibel met het bestaande programma voor inbouwcomponenten 'ecoline' en de afdekramen. Ook het standaard Berker schakelmateriaal kan hier in worden toegepast. Hiervoor zijn inbouwdozen beschikbaar.
Dit systeem is beschikbaar in de kleuren:
 • verkeerswit (RAL9016)
 • grafiet zwart (RAL9011)
 • lichtgrijs (RAL7035)
En in de afmetingen:
 • 100 mm
 • 130 mm
 • 170 mm
 • 210 mm (dubbel compartiment, twee deksels per lengte bestellen)
Werken met de BR65 is eenvoudig: geïntegreerde koppelingen en een compleet gamma aan hulpstukken helpen je tijd te besparen en geven een perfecte afwerking. Deze hulpstukken passen ook op BRS en BRA zodat koppelingen tussen verschillende systemen mogelijk is.
Bovendeel 80 mm
Alle afmetingen van dit nieuwe kanaal gebruiken hetzelfde bovendeel van 80 mm. Dit vermindert het aantal onderdelen. Dit ziet er niet alleen beter uit, het bespaart ook waardevolle (installatie)tijd.

Geïntegreerde koppelingen
De nieuwe BR65 is ontworpen voor snelle eenmansmontage, met geïntegreerde, uitschuifbare koppelingen zodat het werken makkelijker wordt. Omdat BR65 met minder onderdelen werkt is dit bij uitstek geschikt voor snelle verwerking in kleinere projecten waarin minder wijzigingen in de toekomst worden voorzien.

Praktische oplossing
Hoeken maken is eenvoudiger dan ooit tevoren: de nieuwe hulpstukken voor BR65 kunnen in enkele seconden op de basis worden geklikt. Met de in-hoek-verstelbare hulpstukken (+/- 5 °) kan de goot perfect aan de ruimte-indeling worden aangepast.

Flexibele installatie
BR65 bevat een nieuwe lijn met hulpstukken en is volledig compatibel met het bestaande programma voor inbouwcomponenten 'ecoline' en de afdekramen, als ook de standaard Berker-series.
Specificaties
Merk
Hager
Serie
Tehalit BR65
Artikelnr. leverancier
BR6513019016
Artikelcategoriecode
HFDG6
Producentencode
TEHALIT
Productgroepcode
SBG6-6
Toon meer Verberg
  Aan het laden
  Aan het laden
  WhatsApp chat