Doorvoer verbindingsklem 2v 0,2-4mm² 221-2411

Art nr. 175889
Producent: WAGO
€ 26,40
prijs per 60 stuks
excl. BTW
€ 31,94
prijs per 60 stuks
incl. BTW
60 stuks
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Download PDF Toevoegen aan verlanglijstje

Benieuwd naar onze zakelijke prijzen?

Maak account aan
"We zijn er voor de zelfstandige installateurs"
Melvin van InstallatieBalie.nl
Omschrijving
Universele aansluiting 221-2411 van Wago voor het verbinden van geleiders in doorgaande richting

Als universeel verbindingsmiddel verbetert de doorvoerconnector van de 221-serie niet alleen bekende installatietoepassingen met weinig ruimte-eisen, maar opent ook een breed scala aan nieuwe: laboratorium- en testopstellingen evenals productietestvelden, de verbinding van armaturen in verlaagde plafonds, de verlenging van luidsprekerkabels, maar ook als verbinder in aansluitdozen in industriële toepassingen. Dit zijn slechts enkele van de vele toepassingen waarvoor de serie 221 kan worden ingezet. De doorvoerconnector is leverbaar in een versie met een transparante kap voor geleiderdoorsneden van 0,2 tot 4 mm² voor alle gangbare toepassingen en is voorzien van zowel EN- als UL-goedkeuring.
Verbinden in doorgaande richting (1)
Als universeel verbindingsmiddel verbetert de doorvoerconnector van de 221-serie niet alleen bekende installatietoepassingen met weinig ruimte-eisen, maar opent ook diverse en nieuwe, bijvoorbeeld het doorverbinden van installatiekabels in aansluitdozen zoals verlichtingsaansluitingen.

Kabels eenvoudig verlengen (2)
De doorvoerconnector van de 221-serie verbindt alle soorten aders van 0,2 tot 4 mm² ongeëvenaard snel en veilig in doorgaande richting. Dit maakt hem ideaal voor zwevende verbindingen, bijvoorbeeld als het gaat om luidsprekerbedrading.

Multipolaire en positionele fixatie dankzij adapter (3)
Ongeacht of in apparaten of op DIN-rails, met de adapters voor de doorvoerconnector van de 221-serie krijgen gebruikers de vrijheid voor de modulaire, flexibele constructie van maximaal vijf doorvoerconnectors in één adapter - ongeacht of met of zonder trekontlasting op montagerails met klikvoet, om te schroeven, lijmen, binden of ophangen.
Perfect voor test- en inspectieopstellingen (4)
Hendel open, draad erin, hendel sluiten! De doorvoerconnector van de 221-serie is een universeel aansluitmiddel met een slank ontwerp, dat perfect geschikt is voor laboratorium- en testopstellingen of productietestvelden - kan zonder gereedschap worden bediend met zichtbaar veilig adercontact. Even snel en eenvoudig kan de draad weer worden losgehaald: hendel open, draad eruit, hendel sluiten.

Eenvoudige montage op montagerail (5)
Of het nu DIN-rail TS35 of 15 is - met de juiste adapter kunnen de doorvoerconnectors van de serie 221 eenvoudig op beide montagerails worden geklikt of geschroefd, bijvoorbeeld in aansluitdozen, voor uitbreiding van verdelers of in apparatuur met montage railbevestiging.

Geïntegreerde trekontlasting (6)
Verlaging van trekbelastingen op geleiders - dit wordt mogelijk gemaakt door de montageadapters voor de doorvoerconnector van de 221-serie in de versie met geïntegreerde trekontlasting. Ze zijn klaar voor gebruik overal waar kabels moeten worden beveiligd tegen trekkrachten en bewegingen - ongeacht of dit nu uit voorzorg is of in ongeplande gevallen.

Voordelen:
 • Aansluiting van massieve, fijne en meeraderige aders
 • Aansluitbereik van 0,2 tot 4 mm² in doorvoerrichting
 • Minimale benodigde ruimte door slanke afmetingen
 • Zonder gereedschap aan te sluiten
 • Meerpolige installatie mogelijk met adapter
Specificaties
Syn 1
Insteekklem
Syn 2
Insteeklasklem
Syn 3
Instekers
Syn 4
Lasklem
Syn 5
Steekklem
Syn 6
Steeklasklem
Nominale stroom
32A
Met bedieningshendeltjes
Ja
Kleurcodering
Oranje
Nominale spanning
450V
Aantal klemposities
2
Geschikt voor massieve ader
Ja
Kleur
Transparant
Geschikt voor soepele ader
Ja
Geschikt voor meerdraads ader
Ja
Nominale doorsnede van/tot
0.2-4mm
Merk
Wago
Serie
HEVELKLEM
Toon meer Verberg
  Aan het laden
  Aan het laden
  WhatsApp chat