Inbraakcentrale Kit SecurHUB met 1 magneetcont+PIR

Art nr. 176080
Producent: COMELIT
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
€ 660,00
prijs per stuk
excl. BTW
Bekijk staffelkorting
stuk
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Download PDF Toevoegen aan verlanglijstje

Benieuwd naar onze zakelijke prijzen?

Maak account aan
"We zijn er voor de zelfstandige installateurs"
Melvin van InstallatieBalie.nl
Omschrijving
De draadloze inbraakbeveiligingskit KSW32012LN bestaat uit een centrale Secur HUB (HUB32LCD), 1 draadloos magneetcontact met een bedrade aux-ingang (RF1MCW) en 1 draadloze bewegingsmelder wit (RF12PIR).

DRAADLOZE CENTRALE 32 ZONES, LCD-INTERFACE, IP (HUB32LCD)
De draadloze inbraakbeveiligingscentrale, Secur HUB biedt de mogelijkheid om maximaal 32 draadloze zones te beheren. Het totale aantal zones kan tot 96 verhoogd worden indien de hulpingangen van de magneetcontacten worden gebruikt.
HUB32LCD biedt geïntegreerde WiFi- en LAN-interfaces, optionele 2G- en 3G-modules, programmering via USB, LAN en Cloud. De centrale kan maximaal 32 verschillende gebruikers beheren en 32 bidirectionele afstandsbedieningen. De centrale wordt geleverd inclusief twee muurplaten: één verzonken en één opbouw met zijdelingse kabelinvoer. Een optionele bureausteun zorgt voor een nog grotere plaatsingsflexibiliteit. De HUB32LCD is voorzien van CapSense-keypad met achtergrondverlichting, maar het is ook mogelijk om deze helemaal uit te schakelen als het systeem in stand-by staat. Een ingebouwde speaker en microfoon maken bidirectionele audio communicatie mogelijk tussen een telefoon en de bewaakte ruimtes. Er zijn twee bedrade uitgangen en ingangen ingebouwd die direct op de muurplaat beschikbaar zijn.
DRAADLOOS MAGNEETCONTACT 1 ING. WIT (RF1MCW)
Het draadloos magneetcontact RF1MCW is voorzien van een bedrade hulpingang voor de aansluiting en transmissie van een onafhankelijke zone in de centrale. Het magneetcontact is voorzien van twee reed-contacten voor een flexibele plaatsing van de externe magneet. Uitstekend draadloos bereik en lange levensduur van de batterij garanderen langdurige, constante prestaties. Kleur wit.
DRAADLOZE BEWEGINGSDETECTOR 12M. PET IMMUNITY (RF12PIR)
De RF12PIR is een draadloze infrarood-bewegingsmelder met een innovatief ontwerp die, dankzij het bidirectionele protocol van Comelit, de mogelijkheid biedt de detectie uit te schakelen als het alarmsysteem is uitgeschakeld. Volledig vanuit de centrale te configureren van het aantal impulsen, led-inschakeling en sleeptime. Wordt bovendien geleverd met een aantal jumpers voor de configuratie van de hoofdparameters.
Specificaties
Merk
Comelit
Serie
Safe Secur HUB
Artikelnr. leverancier
KSW32012LN
Artikelcategoriecode
HFDG8
Producentencode
COMELIT
Productgroepcode
SBG8-9
Toon meer Verberg
    Aan het laden
    Aan het laden
    WhatsApp chat