InstallatieBalie.nl dé elektro groothandel voor de zelfstandige installateur

InstallatieBalie.nl is een elektro groothandel die zich richt op de regionale en zelfstandige installateurs en installateurs met tot vijf monteurs die werkzaam zijn in de elektrotechniek. Wij onderscheiden ons door hoge service, kwaliteit en een breed assortiment A-merken die wij voor zeer scherpe prijzen weten aan te bieden. Het is mogelijk om de producten in ons assortiment online te bestellen of lokaal in één van onze vestigingen af te halen. Je zit bij InstallatieBalie.nl goed voor al je materialen – van draad tot montagematerialen en van gereedschap tot domotica benodigdheden – alles wat jij nodig hebt om je werk te doen, ligt op voorraad in ons magazijn.


De digitale elektro groothandel bij jou om de hoek

Naast onze website – waar je een breed assortiment A-merken vindt – ben je elke werkdag van harte welkom in één van onze vestigingen. Onze medewerkers in elektrotechnische groothandel Oss en elektrotechnische groothandel Den Haag staan iedere dag van 07.00 tot 17.00 uur en in elektrotechnische groothandel Venray van 08.00 tot 17.00 voor je klaar. Je bent altijd welkom voor technisch advies en een bak koffie.


Een elektro groothandel en meer

Naast dat je zowel online als in één van onze vestigingen kunt profiteren van onze expertise en een breed assortiment, beschouwen wij onszelf als méér dan een elektro groothandel alleen. Dat zit hem vooral in de manier van zaken doen. Bij ons vind je geen dure salesmanagers of een vloot aan bedrijfswagens. Wij willen zaken doen op basis van vertrouwen, bij ons ben je dan ook geen nummertje in een database. Wij proberen nét dat beetje extra te geven door bijvoorbeeld de InstallatieBalie.nl SOS service: Zit jij klem op de bouwplaats en heb je met spoed een bepaald artikel nodig om verder te kunnen? Geen stress, we trekken gewoon iemand achter z’n bureau vandaan en maken het mogelijk om jouw bestelling binnen het uur op locatie te leveren. Zo kun jij gewoon weer verder

Waarom kiezen voor InstallatieBalie.nl?

Klanten van InstallatieBalie.nl profiteren van onze lokale voorraad. Hierdoor kunnen klanten kiezen om online te bestellen - bestellingen die voor 19.00 uur zijn geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd – of de bestelling lokaal af te halen in één van onze vestingen. Daarnaast beschikken onze medewerkers allemaal over uitgebreide productkennis, hierdoor kun je bij hen altijd terecht voor technisch advies. We denken graag met je mee onder het genot van een goede bak koffie.

Dus wil jij profiteren van onze lokale voorraad, expertise en technisch advies op maat? Maak dan direct een account aan!


Aan het laden
Aan het laden
WhatsApp chat