Disclaimer

De tekst zoals opgenomen in deze disclaimer is van toepassing op de webpagina's.
Door hiervan gebruik te maken stemt u in met deze disclaimer.


Informatie:
InstallatieBalie.nl is dagelijks met de grootst mogelijke zorg bezig om de informatie op de website actueel te houden. Ondanks deze grote zorg kan het voorkomen dat de informatie niet juist of onvolledig is. InstallatieBalie.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit niet juiste of onvolledige informatie op deze webpagina.

Nieuwsberichten:
InstallatieBalie.nl houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de markt. De nieuwsberichten op deze site zijn zorgvuldig samengesteld en bedoeld u te informeren over nieuwe producten of ontwikkelingen. Echter kan het voorkomen dat producten genoemd in de berichtgeving nog niet bij InstallatieBalie.nl verkrijgbaar zijn. Derhalve kunnen aan deze berichten geen rechten worden ontleend.

Wijzigingen:
Het staat InstallatieBalie.nl vrij de webpagina op ieder gewenst moment te (laten) veranderen of te beëindigen. Hiervoor hoeft InstallatieBalie.nl geen toestemming te verschaffen. InstallatieBalie.nl is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van beëindiging of verandering van de website.

Gebruik:
InstallatieBalie.nl is niet aansprakelijk te stellen voor schade of eventuele schade die voortkomt uit het gebruik van de webpagina of het niet kunnen gebruiken van de webpagina.

Auteursrecht:
Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde zaken (zoals foto’s, teksten en andere bestanden) en/of informatie openbaar maken of vermenigvuldigen zonder dat hier aan voorafgaand schriftelijke toestemming is gevraagd bij InstallatieBalie.nl

Bestanden:
Voor eventuele gevolgen van het niet functioneren van bestanden van derden kan InstallatieBalie.nl niet aansprakelijk worden gesteld. Tevens kan InstallatieBalie.nl niet aansprakelijk worden gesteld voor foutieve informatie welke voortvloeit uit deze bestanden.

Hyperlinks:
De website bevat hyperlinks naar websites van o.a. leveranciers, partners of branche informatie. InstallatieBalie.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van de daar aangeboden informatie.

Prijzen:
Aanbiedingen en prijzen zijn geldig tot en met de aangegeven datum, tijdsduur, zolang de voorraad strekt en niet in combinatie met andere aanbiedingen en acties, tenzij anders is aangegeven. Prijs-, model- of technische wijzigingen en tekstuele fouten voorbehouden. InstallatieBalie.nl is gerechtigd bestellingen van producten en/of diensten tegen verkeerd weergegeven prijzen en/of voorwaarden niet te accepteren. Prijzen en aanbiedingen zijn ten allen tijde op basis van beschikbaarheid.

Aan het laden
Aan het laden
WhatsApp chat