InstallatieBalie Technische Groothandel Image title Image title

Nieuw van ABB HAF: dubbele hollewanddoos HW252-F

dinsdag 12 juni 2018
ABB HAF HafoboxNieuw van ABB HAF: Dubbele hollewanddoos HW252-F

Boek tijdwinst met de hollewanddoos HW252-F

Projecten dienen tegenwoordig steeds sneller en tegen lagere kosten gerealiseerd te worden. Maar je wilt ook geen concessies doen als het gaat om kwaliteit. Geen probleem voor de HW252-F. Ontwikkeld voor en door de installateur, blinkt deze dubbele hollewanddoos namelijk uit in installatiegemak. Bovendien is hij steviger en vlakker op de wand te monteren. En slim te combineren met de dubbele wandcontactdoos type 20-2 EUC van Busch-Jaeger. Dat en meer maakt de HW252-F de ideale hollewanddoos voor nieuwbouw en renovatie.

Nog meer installatiegemak met de hollewanddoos HW252-F

De HW252-F installeert sneller en gemakkelijker dan ooit. Niet alleen omdat het een dubbele hollewanddoos is en je kostbare tijd bespaart in vergelijking met de montage van twee losse dozen. Maar ook is er minder bedradingswerk en meer ruimte in de dubbele doos vergeleken met twee enkelvoudige dozen. Het innovatieve Fix-Rap-trekbandprincipe maakt schroeven overbodig en installeren zonder gereedschap mogelijk. En door de bevestiging op alle vier de hoeken zit de doos nog steviger vast. Combineer je de HW252-F bovendien met de dubbele wandcontactdoos 20-2 EUC van Busch-Jaeger? Dan boek je maar liefst 50% tijdwinst.
ABB HAF dubbele hollewanddoos HW252-FHet modulaire concept en de verbeterde koppeling maken daarnaast het aanhaken van extra dozen eenvoudig. Dankzij de grote lasruimte is het bovendien prettiger installeren en de nieuwe losse tuit maakt het gemakkelijk om te werken met een (flex)buis van 16, 19 en 20 mm. Verder houdt de metalen clip de doos stevig op zijn plaats en bovendien vlakker op de wand. Installatiegemak in alle opzichten dus. En dat werkt.

Voordelen hollewanddoos HW252-F:
  • Snel en zonder gereedschap te installeren dankzij het geoptimaliseerde Fix-Rap-trekbandprincipe
  • Stevig en vlak op de wand te monteren dankzij de metalen clip
  • Minder bedradingswerk maakt snel installeren mogelijk
  • 50% tijdwinst in combinatie met de dubbele wandcontactdoos type 20-2 EUC van Busch-Jaeger
  • Modulair concept met verbeterde koppeling voor snel en eenvoudig aanhaken van extra dozen
  • Prettiger werken dankzij grote lasruimte
  • Losse tuit houdt iedere (flex)buis van 16, 19 en 20 mm stevig op zijn plaats
  • Leverbaar met snoertuit voor stekerbaar installeren
Aan het laden
Aan het laden
WhatsApp chat